Thrillogy 2008

Zaterdag 1 november was het weer zo ver, de tweede editie van Thrillogy 2008. Drie hoofd DJ’s met allerlei gast DJ’s in drie verschillende zalen. Hieronder is de line-up te bezichtigen:

Zaal één en drie hadden de betere artiesten naar mijn mening. In de tweede zaal werd te soft gedraaid, maar over smaak valt niet te twisten. Buitengewoon feestje wat overigens uitverkocht was met volle zalen als gevolg. De organisator b2s heeft van de final acts, van half 7 tot 7 uur een compilatie gemaakt.

Vind deze zelf een beetje tegenvallen, ze hadden van heel de nacht een compilatie moeten maken, er werd toen beter gedraaid naar mijn mening. Maar voor een ticket van 42 euro was het dubbel en dwars waard.

Thrillogy Line Up
Thrillogy Line Up

 

 

 

Zany area:

Paul Elstak area:

Charly Lownoise area:

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*