Roparun 2010 – Team 150 SKF/Martinair

Op zaterdag 22 mei 2010 begon de negentiende editie van de Roparun. In een estafetteloop van Parijs tot Rotterdam deden in totaal 275 teams mee.  Tussen zaterdagmiddag en zondagochtend werd er gestart vanaf  Parc la Courneuve in Parijs om vervolgens in de middag van maandag 24 mei te finishen op de Coolsingel in Rotterdam.

De estafetteloop is 530 kilometer lang en de opbrengsten gaan naar het kanker fonds. Team 150 SKF/Martinair deed met veel enthousiasme en gezelligheid mee.

Tijdens deze drie dagen heb ik mij aangesloten bij dit team in de vorm van een chaffeur, wij waren in ons geval met twee teams welke constant onderweg waren.  Hier en daar wat foto’s kunnen maken in de soms toch wel hectische toestand. Uiteindelijk is iedereen van ons team over de finish gelopen en waren onze sponsoren ook blij. Via de onderstaande link kunnen de foto’s benaderd worden:

Foto’s Roparun 2010 – Team 150 SFK/Martinair

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*