ProRail gunt aanbesteding kantoorautomatisering aan Conclusion

Utrecht, januari 2013 – ProRail gunt het operationele beheer van haar generieke IT diensten aan Conclusion.

ProRail heeft een duidelijke visie op kantoorautomatisering. In 2015 moeten de lifecycle-kosten 20% lager zijn dan ze waren in 2011. Investeringen moeten voorspelbaar zijn. Daarbij staat betrokkenheid bij de cultuur, historie en procedures van ProRail voorop.

Murat Kiran, oprichter van de verantwoordelijke werkmaatschappij binnen Conclusion: “ProRail is gewend om grote verantwoordelijkheden te dragen. Dagelijks komen 1.2 miljoen reizigers en 100 duizend ton goederen op hun plaats van bestemming. Conclusion kan vanuit haar ervaring met ProRail en haar marktpositie de verantwoordelijkheid dragen om deze visie in te vullen.”

Conclusion is de afgelopen twee jaar ook betrokken geweest bij de kantoorautomatisering van ProRail om het huis op orde te brengen van generieke IT diensten. In die periode zijn een aantal hardnekkige problemen opgelost en is in nauwe samenwerking de KA infrastructuur geïnnoveerd en gestabiliseerd. In twee stappen, onder de noemers “Fix and Perform” en “Improve en Optimize”, zijn grote stappen vooruit gemaakt. Na deze eerste fase van het huis op orde brengen heeft ProRail deze opdracht als openbare aanbesteding in de markt uitgezet.

http://cfit.conclusion.nl/Conclusion-FIT/In-de-Pers/ProRail-gunt-aanbesteding-kantoorautomatisering-aan-Conclusion.aspx

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*