Script voor het verzenden van irrelevante zoektermen naar Google.

Als je Google gebruikt als zoekmachine terwijl je bent ingelogd met je Google account, worden er allerlei gegevens van jou, waaronder zoektermen opgeslagen.
Aangezien deze zoektermen ontzettend lang worden bewaard kunnen ze van deze beschikbare informatie een profiel maken, ze houden dan alles bij wat jij op het internet uitspookt.

Om de privacy te waarborgen zijn er diverse partijen die een script hebben ontwikkelt zodat de database met informatie over jou, aangepast kan worden met zoektermen die totaal niet relevant zijn en het gehele profiel onbruikbaar maken.

Het script verstuurt random data naar de zoekmachine van Google, waardoor de database wordt vervuild. Het idee erachter is er leuk en prima uitgevoerd.

Via de onderstaande link is het script te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de webpagina open te laten staan en de website doet verder zijn werk.
Je kunt je eigen zoektermen in het script plaatsen mocht dit nodig zijn. De HTML en Javascript source is te bekijken via instructies van je eigen browser. In Internet Explorer -> Rechts klikken op de website -> Selecteer ‘bron weergeven’.

http://download.jvreeswijk.com/privacyArt12.html

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*