Thinkquest website wedstrijd

Op het MBO wordt er helaas projectmatig gewerkt. Ze beweren dat voor de IT bedrijven in Nederland op deze manier een betere doorstroming is van het onderwijs naar het bedrijfsleven. Ik ben het hier absoluut niet mee eens.

Maar goed dat terzijde. We werken dus met projecten. Normaal gesproken worden de projecten vanuit school geleverd of gekozen. Dit keer hebben we een extern project gekozen genaamd “Thinkquest”. De mooiste website met de meest leerzame informatie wint. Met een groep van 6 personen doen wij mee. De hoofdprijs is 3000 euro voor het team en 1500 euro voor onze school.

Het thema van onze website is MMORPG, wat staat voor Massive Multiplayer Online Role Playing Game. Denk hierbij aan games zoals; World Of Warcraft, Lineage 2,  Diablo 2 en Second Life. We hebben de meest actuele informatie opgezocht over de games en geprobeerd een leerzame en vooral leuke website te bouwen.

Uiteraard hebben we de website helemaal zelf ontwikkeld en gebouwd. Van screenshots tot de kosten het staat er allemaal op!

Heb je altijd al meer willen weten over MMORPG’s ? Kom dan regelmatig terug, want zodra de jury de website heeft beoordeeld zal ik de website hier volledig online zetten. We willen namelijk op geen enkele manier het risico lopen dat andere deelnemers onze ideeën stelen of gebruiken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*