Zet Tim Kuik – BREIN – een hak een installeer BitTorrent Surf (Alpha)!

Sinds dit weekend is er een extensie beschikbaar voor de browser Google Chrome waarmee het mogelijk is om direct te zoeken op Bittorrent-bestanden op het internet en deze te downloaden, zonder tussenkomst van een applicatie.

De makers van Utorrent hebben de extensie BitTorrent Surf (Alpha) uitgebracht voor Google Chrome. Het installeren is heel eenvoudig. Ga naar http://chrome.google.com/webstore/detail/bittorrent-surf-alpha/ibpbofogepkkeoockhkfcgngjkimndlp/related en installeer de betreffende extensie.

Als deze is geïnstalleerd komt rechtsboven in beeld een extra knop waarmee je direct Torrents kan zoeken en downloaden.

googlechromeextensie

Zo zie je maar weer dat het blokkeren van The Piratebay bij Internet Service Providers totaal geen nut heeft. Ach ze komen er vanzelf wel achter ­čÖé

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*